Kapcsolat

Tanszékünk a Debreceni Egyetem főépületének negyedik emeletén található. / Notre département se trouve au quatrième étage du bâtiment principal de l'Université de Debrecen.

  • Postacímünk / Notre adresse

    • 4002 DEBRECEN, Egyetem tér 1. Pf. 400.
  • Telefonszámunk / Notre n° de téléphone
    • +36 52 512 926
  • A tanszék munkatársai közvetlenül hívhatók az egyetem központi számán (+36 52 512 900), a mellékek közvetlen tárcsázásával (lásd a munkatársakat felsoroló oldalon). / Nos collègues peuvent être joints en composant directement le n° de leur poste (voir à la page présentant l'équipe) après le n° du standard de l'université: +36 52 512 900.
  • A tanszék ügyvivő szakértőjének e-mail címe / L'adresse électronique de la secrétaire du département

Frissítés dátuma: 2022.05.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.