Hírek, események hallgatóknak

Februárban indul az alapozó képzés a Mediterrán Európa specializáció előfeltételeként

Az Olasz Tanszék és a Francia Tanszék szervezésében zajló Mediterrán Európa specializáció keretében a térség kulturális ismeretei mellett újlatin nyelveket (francia, olasz, spanyol) tanítunk kezdő szintről.

A specializáció felvételéhez szükséges nyelvi alapozó képzés már a 2020/21. tanév tavaszi félévében kezdődik, az érdeklődők februárban a Neptunban vehetik fel a választott nyelvkurzusok valamelyikét.

Részletes információk.

 

Frissítés dátuma: 2020.12.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.